Verkoopsvoorwaarden

1. Algemeen
  De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen.
Indien u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Wings & Wheels BVBA.
 
     
2. Prijs
  Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief 21% BTW, excl.verzendkosten en excl. transactiekosten betaling via Visa / Paypal / MasterCard / American Express / Maestro / Discover.  
     
3. Garantie
  Voor een aantal artikelen geldt (langdurige) (fabrieks-)garantie. Bij alle artikelen wordt de garantie die geldt zoals beschreven op de website van Carproducts.be. Bij aankoop van het artikel gaat Wings & Wheels BVBA ervan uit dat u zich op de hoogte heeft gesteld van de garantiebepaling(en) en hiermee akkoord gaat. De garantie is niet overdraagbaar en geldt alleen voor de oorspronkelijke koper.  
     
4. Betalen
  Na uw bestelling ontvangt u waarschijnlijk een e-mailbevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten.
Ontvangt u deze mail niet dan is deze mogelijk in uw spam terecht gekomen. De betaling dient vooraf verzending plaats te vinden. De verschillende betaalmogelijkheden worden u geboden bij het bestellen en betalen van het artikel/ de artikelen.

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo mogelijk binnen 2 werkdagen verzonden of anders, indien met de klant overeengekomen. Mocht het artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld.

Betalingsverzoeken via Paypal worden vermeerderd met de kosten die door deze dienstverlener bij Wings & Wheels BVBA in rekening worden gebracht. Dit geldt eveneens voor betalingen via VISA , MASTER CARD, MAESTRO, DISCOVER & AMERICAN EXPRESS.
 
     
5. Verzenden
  Tijdens uw bestelprocedure kan u uit verschillende verzendmethoden kiezen. Deze keuze en hun respectievelijk tarieven hangen af van de bestemming én het type van aangekocht product(en), deze zijn steeds in overeenstemming met de actuele markttarieven en worden aan de klant tijdens de bestelprocedure meegedeeld.
Verzenden buiten Europa is steeds in overleg met de klant, en tegen een vooraf overeengekomen vergoeding.
Afhalen in het afhaalpunt is te allen tijde gratis.
 
     
6. Bestellingen afhalen
  Indien u een bestelling plaatst die u zelf wenst af te halen, ontvangt u na plaatsing van de bestelling, een e-mail met het verzoek telefonisch contact op te nemen. De bestelling dient bij afhalen vooraf te worden voldaan.  
     
7. Annulering
  U hebt de mogelijkheid de bestelling binnen 7 dagen na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten, m.u.v. de speciaal voor u bestelde of gemaakte artikelen. Annuleren doet u via de contactpagina van deze website. Als u de geannuleerde bestelling betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug indien het artikel nog niet naar u verstuurd is. Zodra het artikel door Wings & Wheels BVBA naar de klant verstuurd is, geldt de retourprocedure zoals in artikel 8 van de algemene verkoopvoorwaarden wordt aangegeven. Indien u de bestelling niet binnen 7 dagen heeft geannuleerd of u kunt geen bevestiging van de annulering overleggen, dan bent u betalingsplichtig..  
     
8. Retourrecht
  Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, dan dient u, als particulier, het artikel binnen 14 dagen na de leverdatum als retourzending aan te melden. U dient het artikel via de contactpagina van deze website bij Wings & Wheels BVBA aan te melden. Wings & Wheels BVBA zal de retourzending vervolgens bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Alle retourkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Na controle van het geretourneerde artikel en in ongebruikte staat bevonden, zal het door u betaalde bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst worden terugbetaald. Indien het artikel beschadigd of gebruikt is door de klant (inschatting door technici van Wings & Wheels BVBA), zal er worden afgezien van het retourrecht zoals in dit artikel is aangegeven.
BTW-plichtigen kunnen enkel na akkoord van Wings & Wheels BVBA goederen retourneren.
 
     
9. Aansprakelijkheid
  Wings & Wheels BVBA is nooit aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens , garantie en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. Wings & Wheels BVBA is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. Eventuele extra kosten voor verzekeringen op wens van de klant, worden aan de koper doorberekend. Wings & Wheels BVBA kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade, veroorzaakt (materieel en immaterieel) door het gebruik van de geleverde producten. De producten dienen steeds buiten bereik van kinderen gebruikt en bewaard te worden.  
     
10. Wijzigingsrecht
  Wings & Wheels BVBA behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Wings & Wheels BVBA behoudt zich het recht voor om bestellingen waarin fouten zijn geslopen te wijzigen naar juiste gegevens. De klant wordt hiervan op de hoogte gesteld en kan op basis van de wijziging een bestelling wijzigen en/of annuleren. Fouten op de website zijn altijd voorbehouden. Aan de gegevens op de website kunnen geen rechten worden ontleend.  
     
11. Persoonsgegevens
  Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Wings & Wheels BVBA opgeslagen om de bestelling te verwerken. Daarnaast gebruikt Wings & Wheels BVBA uw gegevens voor het toesturen van mailings. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan kunt u dit bij ons aangeven via de contactpagina op deze website. Uw gegevens worden dan uit ons systeem verwijderd. Wij hanteren hier de regelgeving volgens de wet op de privacy. Indien u geen bezwaar heeft ingediend, gaat Wings & Wheels BVBA er van uit dat wij uw gegevens mogen gebruiken voor de in dit artikel vermelde doelstellingen.  
     
12. Kopiëren gegevens website
  Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Wings & Wheels BVBA worden gekopieerd, verspreid op gebruikt worden voor eigen of bedrijfsdoeleinden.  
     
Wings & Wheels BVBA, April 2019